Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Toepassing van Ozongenerator in Waterbehandeling van Zwembad

Toepassing van Ozongenerator in Waterbehandeling van Zwembad

February 7, 2023

 

Voor gebruikers, wordt het de behandelingssysteem van het ozonwater gebruikt om tot de waterkwaliteit van het zwembadbereik een hoog niveau te maken. Of het aan de gebruiksvereisten kan voldoen hangt van verscheidene factoren af: of het omloop tegen de stroom in is, of het filtersysteem redelijk wordt ontworpen, of de ozongenerator geavanceerd is, de verhouding van de prestatiesprijs van het de behandelingssysteem van het ozonwater, of de naverkoopdienst geschikt is, hoeveel de last is is, hoeveel de reputatie of de fabrikant ervaring in de behandeling van het ozonwater van zwembad heeft.

Volgens de vraag van de ozonindustrie, werd de y-generator van de het ozonzuurstof van de reeks hoge concentratie gelanceerd. De machine omvat hoofdzakelijk drie delen: het ozon wijdde zuurstofgenerator, de generator van het hoog rendementozon en ozon intern omloop waterkoelingssysteem.

 

Voordelen om ozon in zwembadwater te gebruiken:

 

Het ozon en zijn secundaire producten (zoals hydroxyl) hebben sterkste bactericidal en het virus die gevolgen buiten werking stellen, die de verspreiding van infectieziekten kunnen effectief verhinderen. De experimenten tonen aan dat het ozon met dezelfde concentratie bacteriën en virussen kan doden 600-3000 keer effectiever dan chloor. Wanneer de ozonconcentratie 1mg/L is, vergt het slechts 5 seconden om faecale Escherichia coli buiten werking te stellen, en het vergt 15000 seconden om hetzelfde effect met dezelfde concentratie van chloor te bereiken.

 

Het ozon is internationaal - erkend milieuvriendelijk groen bactericide, dat geen secundaire verontreiniging aan het milieu zal veroorzaken. De chlooragenten zullen met organische stoffen in water reageren om een verscheidenheid van gechloreerde organische verbindingen, zoals chloroform, chloroform, enz. te produceren. Deze substanties zijn erkende carcinogene mutagentia. Wanneer de mensen zwemmen, zullen deze giftige substanties door het menselijke lichaam (het menselijke lichaam kan 500 ml water absorberen per uur in het water) worden geabsorbeerd. De gechloreerde organische verbindingen in water kunnen de ogen en de huid van mensen ook irriteren, veroorzakend rode ogen en uitbarstingen.

 

De gechloreerde organische verbindingen en chloor en andere giftige die gassen van water zijn de verdampt kunnen menselijke ademhalingsorganen beschadigen, terwijl het ozon dergelijke problemen niet zal veroorzaken.

 

De zuren door chlorering worden geproduceerd tasten het systeem van de waterbehandeling en ernstig het materiaal en de structuren in het museum, zoals net, het verwarmen, enz. die aan

 

Het ozon is een sterk oxidatiemiddel, dat humusachtige substanties in water kan effectief ontbinden, ijzer en mangaanionen in water oxyderen, en kleine organismen ontbinden die licht in water verspreiden, waarbij zeer de duidelijkheid van water wordt verbeterd en tot het wordt gemaakt mooi blauw, terwijl de chloorvoorbereiding geen dergelijk effect heeft. om het waterblauw te maken, moet het zwembad dat chloorvoorbereiding gebruikt vaak koperzout toevoegen, dat voor mensen uiterst schadelijk is.

Gekronkelde rings® Eigenschappen van y-de zuurstofgenerator van het reeksozon voor zwembadwater:

 

1. De hoge concentratie van de ozonafzet: de concentratie van de ozonafzet kan bereiken meer dan 60mg/L. Tot 110mg/L. Omdat de ingebouwde zuurstofgenerator met concentratie tot 90% en de hoge diëlektrische samengestelde keramiek met diëlektrische constante tot 80-90 worden gebruikt, is de concentratie van de ozonafzet hoog. Nochtans, is de zuurstofbron van de buis van het glasozon slechts 10-15mg/L, en de luchtbron van de buis van het glasozon is slechts 2-5mg/L

 

2. Geen onzuiverheden zoals stikstofsamenstellingen: de speciale generator van de ozonzuurstof wordt gebruikt, met hoge ozonzuiverheid, geen onzuiverheden in ozon, en fundamenteel geen stikstofsamenstellingen in ozongas.

 

3. Corrosieweerstand, geschikt voor ozonmilieu. Vergeleken met gewone zuurstofgenerators en zuurstofgenerators, worden vele ozon corrosiebestendige materialen gebruikt, die lange tijd in het ozonmilieu kunnen worden gebruikt.

 

4. Lage temperatuurstijging, geschikt voor ononderbroken en stabiele verrichting. De ingebouwde zuurstofgenerator gebruikt lucht diepe het koelen technologie en de diepe technologie van de hittedissipatie om lage temperatuurstijging van de zuurstofgenerator te verzekeren, en het interne doorgevende waterkoelingssysteem verzekert zeer lage temperatuurstijging van de ozongenerator. De temperatuurstijging van het gehele materiaal is slechts 3-5 ℃, die de ononderbroken en stabiele verrichting van het systeem verzekert. Het kan onophoudelijk 24 uren werken

 

5. De output van ozon is stabiel. Het interne omloop waterkoelingssysteem zorgt ervoor dat de hitte kan snel worden weggehaald wanneer het ozon voorkomt, zodat is de ozonoutput stabiel. Het interne omloopsysteem gebruikt antivriesmiddelenkoelmiddel, zodat zal het niet tijdens verrichting op lange termijn schrapen, en het kan ook normaal in een milieu onder nul werken. Alvorens de fabriek te verlaten, wordt elke ozonmachine getest door een ozondetector.

 

6. Het is bestand en geschikt tegen vochtigheid voor vochtig milieu. Vergeleken met de ingebouwde zuurstofgenerator, worden de ontvochtigingsmaatregelen op drie niveaus goedgekeurd. Het omvat het eerste stadium van diepe koude automatische drainage, het tweede stadium van moleculaire zeefontvochtiging, en in het derde stadium van moleculaire zeefontvochtiging voor zuurstofproductie. De eerste twee stadia van ontvochtiging beschermen de zuurstof producerend moleculaire zeef, breiden de levensduur van de zuurstof uit producerend moleculaire zeef, en passen aan het vochtige milieu aan.

 

7. Roestvrij staalshell of plastiek bespoten shell. De gehele machine keurt roestvrij staalshell of nevelshell goed, die gemakkelijk zijn te schrobben en bestand ozon. Roestvrij staalshell is geschikt voor vochtig milieu, terwijl plastiek bespoten shell voor vrij droog milieu geschikt is.

 

8. Systeemintegratie, vrij onderhoud. Wordt de onderhouds vrije olievrije compressor gebruikt binnen de zuurstofgenerator. Geen regelmatig onderhoud wordt vereist. Het waterkoelingssysteem gebruikt slechts gesloten cyclus, die het onderhoudswerk vermindert.

 

9. Met lucht als grondstof, zijn de kosten van ozongas laag. De zuurstofgenerator gebruikt lucht als grondstof om zuurstof door fysieke methode te produceren, en er is geen dagelijkse consumptie van materialen. Vergeleken met zuurstofcilinders, zijn de kosten van zuurstof zeer laag.

 

10. Klein volume, output met geringe geluidssterkte en stabiele. Vergeleken met het gespleten systeem van de zuurstofgeneratie met dezelfde output, is het volume van het materiaal slechts één derde van dat van het gespleten systeem. Het lawaai van het gespleten systeem is over het algemeen boven 75 decibel, en het lawaai van de y-de zuurstofgenerator van het reeksozon is onder 65 decibel.