Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - IS HET OZON VEILIG?

IS HET OZON VEILIG?

August 16, 2022

laatste bedrijfsnieuws over IS HET OZON VEILIG?  0

Het ozon is EPA goedgekeurd antimicrobial, desinfecterend, en een desinfecterend middel dat wereldwijd voor over een eeuw is gebruikt. Voor al zijn inherente macht, is het volkomen veilig wanneer gebruikt in juiste lage concentraties.

 

U waarschijnlijk vond eerst het woord ‚ozon‘ in de klasse van de achtste-rangwetenschap of hoorde over het op het nieuws. Het kan vaak met een slechte rapporteur komen. De waarheid is, doet het ozon een wereld hier van goed voor ons ter wereld. Het beschermt ons tegen schadelijke ultraviolette straling van de zon en zuivert water.

 

Zoals met vele dingen in het leven, kan teveel van een goede zaak een slecht ding zijn. De emissies uit kunstmatige bronnen zoals auto's en VOC kunnen negatief met de atmosfeer in wisselwerking staan, dichter veroorzakend hogere niveaus van gasachtig ozon aan de Aarde, die voor mensen schadelijk kan zijn.

 

Het ozon wordt hoogst geregeld door de organisaties u vertrouwt op. Het ozon is één van slechts drie die groepen antimicrobial agenten door EPA voor volksgezondheidsgebruik worden geregistreerd (andere twee die antibiotica en ontsmettingsmiddelen zijn). Het is over het algemeen beschouwde zo veilig (GRAS) door FDA en veilig en hoogst efficiënt door de Nationale Hygiënestichting erkend.