Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - OZON VOOR VLEES, GEVOGELTE & VISSENdesinfectie

OZON VOOR VLEES, GEVOGELTE & VISSENdesinfectie

September 26, 2022


Het vlees is een ideaal middel voor de groei en de ontwikkeling van micro-organismen. Het is ook een hoogst bederfelijk product toe te schrijven aan bacteriële verontreiniging. Als dusdanig, zijn zij hoogst vatbaar voor een verscheidenheid van ziekteverwekkers, met inbegrip van Salmonella's, Listeria, en Escherichia coli. Deze ziekteverwekkers verblijven in de darm, en het vlees kan vervuild worden tijdens vervoer, slachting en productie. Bovendien moet de kruisbesmetting tussen apparaten worden behandeld. Het ozon verstrekt een goede oplossing voor vleessterilisatie.

De salmonella is de gemeenschappelijkste ziekteverwekker verbonden aan vlees van pluimvee en gevogelteproducten. Momenteel, wordt een combinatie thermische behandeling, water, en chemische antimicrobials zoals peracetic zuur (PAA) gebruikt tijdens karkasverwerking om bacteriële verontreiniging te verwijderen of te controleren. Nochtans, deze chemische kunnen antimicrobials before and after oxydatie giftig zijn. Bovendien kunnen deze chemische producten tevredenheidskwaliteit beïnvloeden omdat zij ongewenste kleur en textuurgevolgen en slechte smaken kunnen veroorzaken. Voorts chemische zijn antimicrobials duur en hebben het nadeel van het verlaten van schadelijke residu's.

Divers het gebruiksozon van de vleesindustrieën om hygiëne en desinfectiekosten te drukken. Het ozon is een zeer krachtig en veilig ontsmettingsmiddel, 1,5 keer meer machtig en 3000 keer actiever dan chloor. Het is een krachtig bactericide met een snel bacterieel inactiveringsmechanisme. Verscheidene studies hebben aangetoond dat het ozon gemeenschappelijke vleesmicroben, parasieten en virussen zoals mesophilic bacteriën en coliforms vernietigt. Bovendien verlaat het ozon geen residu en is een veilige en economische desinfectieoplossing. Bijvoorbeeld, ozonated de karkassen worden behandeld die met water getoonde lagere niveaus van micro-organismen, resulterend in betere vleeskwaliteit en langere houdbaarheid.

 

ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN:
Het ozon elimineert grotendeels mycotoxins en ziekteverwekkers in vleeswaren.
Het ozon verlaat geen residu's.
Het ozon bespaart geld over een langere periode dan een ander alternatief.
Het ozon wordt over het algemeen gezien als Brandkast (GRAS) voor gebruik in voedselverwerking.
Het ozon is efficiënt in het doden van bacteriën en ziekteverwekkers
OZON VOOR VLEES, GEVOGELTE & VISSENdesinfectie